Kezdőlap » Csak akkor olvasd el, ha van időd saját magadra!..

Csak akkor olvasd el, ha van időd saját magadra!..

by Szigetem Admin

Csak akkor olvass el, ha tényleg elég időt szánsz arra, ami meghatározza az életed egy következő ciklusát! Szánj erre legalább annyi időt, mint amennyit pld. egy kedvezmény kupon elolvasására szántál!

Ha visszanézed életed eddigi folyását, azt kell látnod, hogy különböző ciklusok változásai határozzák meg azt, hogy milyen irányba haladsz. Ez lehet jó vagy rossz irány egyaránt. Bárhogy is haladtak eddig ezek a ciklusok, most mindnyájan valamiféle új, előre megjósolhatatlan ciklus felé haladunk, kitérni aligha lehet előle.
Nyilván azt szeretnéd, hogy jó irányba menjenek a dolgok! Én is azt szeretném.
Tehát: ha eddig volt időd megnézni egy filmet, vagy kedvenc sorozatod, akkor legyen időd saját magadra is!
Lásd, nekem van időm Rád, és másokra! Hidd el, semmit sem csinálok már magamért, magam miatt akár csendben is maradhatnék, nincsenek világmegváltó céljaim. De Neked még lehetnek!
Az én célom csupán az, hogy embereket gyűjtsek magam köré, olyanokat, akik megértik és felfogják azt, hogy a saját életünk folyásáért mi magunk tehetik a legtöbbet! Ezért kell, hogy legyen időnk saját magunkra, és így Neked is muszáj időt szakítanod!

Ezekben a képlékeny, előre megjósolhatatlan időkben egyszerre támadja az embereket a vírus, és az ezzel járó folyamatos stressz állapot, az egzisztenciánkat féltő folyamatos aggodalom, ami tovább rombolja meredeken az amúgy is megtépázott fizikális és mentális állapotunkat.
Ezért kellenek olyan emberek, akik látják, és érzékelik ezt a mai állapotot a maga valóságában, és tudják, érzik, hogy talán másokkal együtt könnyebben átvészelhetik a nehezebb időszakokat, mert mi itt korábban is ezt tettük, mielőtt még nem is tudtuk, mi az a koronavírus. A mi életünket eddig is az egészségre és a boldogabb, teljesebb életre való törekvés határozta meg, és mi ezt a közösséget szeretnénk tovább terjeszteni.

Ne légy egyedül a küzdelmeddel, mert egyedül alig van esélyed kilábalni ebből a káoszból, mert aki folyamatosan túlélésre “játszik”, értelemszerűen vesztésre áll most is! Ez a fajta küzdelem megöli az ember lelkét belül, és idő kérdése, mikor válik konkrét betegséggé.

Mi egy olyan utat mutatunk, amit mások már bejártak részben, vagy egészben, tehát valódi megoldásokat láthatsz, és mindenben segítünk, hogy Te is elindulhass ezen az úton, egy valódi, egymást támogató közösségben, annak minden erejével!

Fentebb utaltam a közösség erejére.
Hogyan hat ez a dolog itt és most ránk?

1. Nekem szükségem van arra a napi vitaminadagra, és egyéb más kiegészítőkre, ami számomra szó szerint a túlélés záloga! Ez hatalmas kiadás egy magamfajta hivatásos túlélőnek, úgy, hogy az orvosok szerint kb. 40 éve nem lenne szabad léteznem, csak a legnagyobb titokban élhetek ezen a bolygón – szó szerint, mert úgy 1980 tájékán mondták ki először, hogy (megpróbálom idézni) “magának ezt a gyógyszert már élete végéig szedni kell” – azt a gyógyszert (mérget) már régóta nem is gyártják, az orvos, aki ezt mondta, sajnos nagyon fiatalon meghalt, még 40 sem volt…Az, hogy én még vagyok, és ezt a blogot írom, annak a természetes ösztönömnek köszönhetem az én Teremtőmön kívül, hogy mindig tudtam választani, hogy mi az, ami használ nekem, és mi az, ami megöl. Most, 40 évvel az akkori problémák után rátaláltam egy olyan formulára, amellyel fenn tudom tartani a keringési rendszerem állapotát a kb. 30 évvel ezelőtti szinten, és ez nekem e pillanatban megfizethetetlen, ezért bármit megtennék, hogy így maradhasson!

2. Ha Neked is vannak ilyen kórképeid, tartós, maradandó károsodások, krónikus betegségek, egész biztosan találsz nálunk olyan készítményeket, amelyek a nem elhagyható gyógyszerek alkalmazása mellett egy minőségibb, élhetőbb életet adhatnak számodra, úgy, hogy ez nem fog Neked külön pénzbe sem kerülni, noha egy felső kategóriás termékcsaládról van szó!

A közösség ereje elsőként tehát abban mutatkozik meg, hogy így egymás segítve tudunk hozzájutni olyan minőségi táplálékforrásokhoz, amelyek ásványi anyag tartalmához másképp esélyed sincs hozzájutni, főleg nem ilyen magas szintű feldolgozottság mellett!
Azt kell látnod, hogy ez a mi orvoslásunk, ami 100 éve arról szól, hogy “beteg vagyok, elmegyek a dokihoz, felír egy receptet, kiváltom, megeszem a gyógyszert és meggyógyulok” -, ez most látványosan összeomlik, mert ez betegségkezelés, nem pedig gyógyítás. Ezen kívül pedig mint most, a vírushelyzet mutatja, aggasztóan tehetetlen sok esetben. Most még csak a felszínt látjuk, a propagandából csak az jön át, ahogyan esetleg reményeink szerint majd csökkenni fognak a fertőzöttek száma – ennyi max. amit ígérnek -, de semmiképp nem láthatjuk előre azt, hogy az már eddig is katasztrofális egészségügyi állapotok hová fognak még zuhanni a rengeteg ellátatlan, krónikus betegek állapotát tekintve! Erre inkább ne is gondoljunk most!

A legjobb, amit mi tehetünk, és ami már eddig is tettünk az, hogy megőrizzük magunkat annak a jövőnek, amit mi magunk teremtünk meg itt és most, mert látni kell, hogy amit tőlük kapsz, amit ők képzelnek el Neked, az maga a katasztrófa!

Azt kellene megérteni, hogy a saját egészségünket, anyagi helyzetünk sorsát nem adhatjuk más, idegen emberek kezébe!

Még egyszer mondom: egyedül semmi esélyed, csak olvass el egy találomra megnyitott kezdőlapot bármely médiában, senki nem merészel ígérni semmit, és igazuk is van! Másfelől pedig egyenesen fenyegetnek, ha megpróbálsz tenni magadért, a saját egészségedért, és valakik ezt nem tűrhetik – mert most már idáig jutottunk, hogy valakik már azt is megmondják, hogy Te otthon, egyedül vacogva a sötétben, hogyan és miként élheted túl, mintha legalábbis világháborús szőnyegbombázások lennének odakinn…

Te döntöd el, melyik utat választod, ha velük tartasz, akkor megvárhatod, amíg újra kinyit az SZTK (én kb. másfél hónapja várok egy szimpla EKG-re), vagy azt teszed, amit én nem féltem meglépni túl a hatvanon, és végleg saját kezembe vettem a sorsomat!

Ha érted, és felfogtad a lényeget, a gondolataimban elhelyezett kódokat, akkor csak biztatni tudlak, hogy vár egy másik élet, ahol akár mától, vagy holnaptól egy másik, minőségibb életed lehet, úgy egészségileg, mind anyagilag!

 

Én sohasem hazudok, mert nincs rá időm!

 

Üdv.
Dóka Sándor

— Szigetem.hu – gyógyulunk, és nem gyógyítunk —

 

Ha többet szeretnél tudni a témáról, iratkozz fel hírlevelünkre az oldal alján!

related posts

Leave a Comment