Kezdőlap » Duolife: egészség és üzlet

Duolife: egészség és üzlet

by Szigetem Admin

Mindig zavarba jövök, amikor a cégünket bemutatom új érdeklődőknek, hogy tulajdonképpen mi is ez, hogy Duolife?

Az sejteni lehet, hogy nem szimpla áru eladás, és nem egyszerű termékes mlm üzlet.

Csak amikor már része lettem a rendszernek, akkor kezdtem átlátni ennek a csodának az igazi jelentőségét.

Először engem is, mint sokan másokat, elsősorban az üzleti része fogott meg, a “jutalom BMW”, az ilyen-olyan direktori bónuszok, amelyek gondtalan életet biztosítanak, és hogy csak egyszer kell igazán megdolgozni keményen, főleg az elején..Igen, ismertem már korábbról a hálózatépítés retorikáját, nagyjából ugyanannak a logikának a különböző variációi működnek: vedd a terméket, fogyaszd, és add tovább ajánlásként másoknak! Az első két dologgal nincs is baj, de ott a harmadik, hogy ajánlani kell másoknak, hát igen, ebből lesz a luxus, felső kategóriás autó, és csodás fizetés havonta. Igen, vannak ilyen megvalósított álmok, közelről láttam én magam is, ráadásul hozzám hasonló, középkorú, teljesen átlagos emberekkel történtek ilyen csodát, és én csodálkozva láttam, hogy ez a dolog működik, tényleg működik!

Aztán eltelt pár hónap, és történtek nálam bizonyos események, aminek okán mélyebben beleástam magam konkrétan a termékes részletekbe, mert sajnos kezdett aktuálissá válni néhány termék használata immár számomra is. Ekkor döbbentem rá igazán, hogy ez valóban nem egy szokványos MLM, ez többről szól, sokkal többről: magáról az Életről.

És hogy legyen benne még egy csavar: közben, az elmúlt másfél évben a nagybetűs Élet szinte “alánk tolta”‘ a maga rettenetes valóságát, egy évek óta “készülődő” világjárványt, és láthatjuk immár közelről, hogy mennyire igaz, és teljes a cégünk küldetése, mennyire fontosak a főbb üzenetei: egészség, megélhetés, anyagi biztonság, és persze mások segítése!

A Duolife mintha megérezte volna a kezdetekkor – úgy 2013 körül -, amikor kijött az első termékével, az Éjjal-Nappalival, hogy a Világ bajban van már most (akkor is, 2013-ban), és hogy később még inkább bajban lesz, és mivel maguk a fejlesztők igen felkészült, komoly szakmai és tudományos háttérrel rendelkező, nemzetközileg is elismert személyek, nem volt nehéz számukra kikövetkeztetni, hogy hová tart a világ, és hová süllyed meredeken az Emberiség túlélésének az esélye, ha nem változtatunk semmit, ami a minket tápláló természet megóvását jelentheti.

A dolgok csak rosszabbra fordultak, és mára a legrosszabb forgatókönyv valósult meg, és láthatjuk, hogy ezeknek a szakmailag és emberileg egyaránt elkötelezett embereknek mennyire igazuk volt, amikor hozzáfogtak ennek a termékcsaládnak a fejlesztéséhez.

Duolife – vagyis lényegében: második élet, vagy szabadabban fordítva: második esély.

Ami konkrétan engem illet: vagy háromféle krónikus alapbetegségem van, amiből kettő mindig aktív, csak tüneti kezelések vannak, a legjobb kilátásom évtizedek óta csak annyi lehetett, hogy nem romlik gyorsan ez vagy az a paraméter.

Most, hogy legyőztem a bennem lévő hitetlen, szkeptikus, rosszabbik énemet, és el kezdtem hinni abban, amit mások mondanak a termékekről – igen, főleg tehát a “terméktapasztalatos csoportban” elhangzottakra gondolok -, most már a saját bőrömön is megtapasztalva ezeknek az “élelmiszereknek” a belső anyagcserémre gyakorolt hatását, azt kell mondjam, hogy elképedtem, lényegében még most, második hónapja csak csóválom a fejem, amikor reggelente felhajtom a “stampót” 🙂 – igen, csak nem az 52 fokosat, hanem a kis piroskát. És aztán beveszem utána a kapszulás csodát, amit nem tudok másnak nevezni, és azt veszem észre, hogy felmegyek egy hegyre anélkül, hogy meg kellene állnom, így 63 évesen, miközben azelőtt jó 10 évvel is már félve indultam neki. Közben arra gondolok folyton, hogy vajon mit gyártanak gyógyszerek címén a gyárakban, amit nekünk úgy adagolnak, hogy maximum napi 2 szem, ha tévedésből beveszek még egyet, annak komoly tünetei lehetnek – képzelheted: mekkora mérgek ezek? És én ilyeneken éltem 40 évet lassan már, és most nagy zavarban vagyok, hogyan kellene elhagynom néhány gyógyszert anélkül, hogy ebből bajom lenne? Érted már, hogy most mi a legfőbb bajom mondjuk a fél évvel ezelőttihez képest, amikor az utcán kellett gyógyszert bevennem, vagy mondjuk épp a bevásárlóközpont mosdójában, és persze, hogy mindig volt nálam egy vagy több gyógyszer és egy kis flakon víz?

Most pedig az lett a fő gondom, hogy hogyan és miként ajánljam Neked a Duolife-t? Üzletnek, vagy megélhetésnek? Persze erre jönne a hivatalos válasz, hogy mindkettő, de tudom, hogy az emberek hajlamosak egyszerűsíteni, néha kicsit “kocka” módon gondolkodni. De a Duolife persze erre is gondolt, pontosan tudták már a kezdetekkor, hogy céljuk a nemzetközi piac, ezért megkerülhetetlen feladat az online térben való jelenlét! Nahát, lásd 7 évvel ezelőtti víziójuk most azt eredményezi, hogy a pandémia, a bezártság idején növekedni voltak képesek, kérdezem: sok ilyen céget ismersz? Akár Lengyelországban, vagy épp Romániában, Magyarországon és máshol is több felminősítés történt, mint a pandémia előtt! Az emberek kezdenek odafigyelni egyrészt saját magukra, az egészségükre, másrészt az anyagiakra. Másképp gondolkodnak, mint 2-3 évvel ezelőtt. Tudják, hogy váltani, változtatni kell. Márpedig a változásnak mindig Veled kell kezdődnie, ez nálunk alapszabály!

Ha tudni akarsz többet, kérlek iratkozz fel itt, nem fogsz csalódni az infók tartalmát illetően:

 

Email*
Név*
és hozzájárulok, hogy e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.

 

— Szigetem – gyógyulunk, nem gyógyítunk

0 comment
0

related posts

Leave a Comment