Kezdőlap » Hogyan segítünk rajtad a pandémiával vívott harcban?

Hogyan segítünk rajtad a pandémiával vívott harcban?

by Szigetem Admin

Most, hogy a koronavírus járvány újra dühöng, úgy vélem, egyre inkább értelmet nyer a küldetésünk.

Soha ennyire nem volt aktuális a mondanivalónk, soha ennyire nem húsbavágó a témaválasztásunk.

Amikor elkezdtük ezt az oldalt készíteni (2019. március 15. – szerk.), magunk sem gondolhattuk egy pillanatig sem, hogy az élet így “alánk tolja” a témát, amiről egyébként szólni kívántunk már akkor, a kezdetekkor.

Mindig is szívügyem volt a tudatos táplálkozás, eleve a tudatosságunk fejlesztése az egész életvitelünk tekintetében. Mindig is vallottam, hogy az ember nem lóghat csak úgy a levegőben, és történjék velünk az, aminek történnie kell – illetve amit mások megírnak nekünk történésként…

Mindig elborzadva nézem embertársaim önpusztító magatartását, nem beszélve arról, ahogyan másokkal is cselekszenek, ahogy rossz példát mutatva nevelik pld. gyermekeiket. Dohányoznak, rosszul táplálkoznak, drága és csomagolt készételeket vásárolnak, a gyermek kezében ott a nyalóka..

Az emberek többsége egészségügyi szempontok szerint (is) teljesen tudattalanul élnek csak spontán, pedig elmondható, hogy ez mára nem is annyira anyagi kérdés. Azt is megkockáztatom, hogy a híradásokból, esetenként a kormánypropagandából is átjön a jó szándék, és pld. az iskolai étkeztetésben is fontos szerepet kap a minőségi összetevők megválasztása. Aztán ez a törődés ezzel véget is ér, mert mi, felnőttek már nem törődünk ezekkel a dolgokkal annyit.

És most itt a pandémia!

Most mindenki azt várja, hogy “de mikor csinál már valaki valamit?” Sorra bújjuk az internetes médiákat, az információkat teljesen véletlenszerűen, az esetek kimagaslóan nagy százalékában téves, vagy szándékosan félrevezető forrásokból szerezzük be. Főleg az idősebb korosztály esik áldozatul ezeknek a hatásvadász, kattintásra ösztönző kamu “hírportálok” agymosásának. A nagyobb baj pedig az, hogy a gyermekek nem védik meg a szüleiket (itt most a 30 körüli gyermekekre gondolok), nem óvják a nagypapákat, nagymamákat, akik jóval túl az ötvenen kezdtek ismerkedni az internettel, és lövésük nincs ennek a hátteréről. Óriási felelősség van most azokon, akik bármilyen jót tehetnek értünk, mindnyájunkért legalább informálisan! Ne hagyjuk, hogy az álhírek terjedjenek, figyeljünk a szüleink, nagyszüleink szóhasználatára, ismerjük fel azokat a szófordulatokat, amelyek igen csak feltűnően engednek következtetni arra, hogy az “öregünket” behúzták rendesen valamelyik szektás híroldalon!

A mi helyzetünk itt a Duolife cég kapcsolatrendszerében – figyelembe véve ezt a kaotikus helyzetet – nagyon is speciális. A mi tevékenységünk hirtelen felértékelődött, mert ma már senki nem merészeli azt állítani, hogy nem szükséges plusz vitamint, plusz ásványi anyagokat, minőségi és változatos táplálékokat magunkhoz venni, mint ahogy mi mindig is hirdettük ezt! Hogy még egyértelműbb legyen: nem azt állítom, hogy mi a frontvonalban harcolva küzdünk a pandémia ellen a betegekért dehogy, mi nem vagyunk gyógyítók, és a termékeink sem gyógyszerek! Nem is elsődleges célunk az, hogy úgymond mi is beszálljunk a pandémia elleni küzdelembe, noha igenis vannak csúcstermékeink ezen a területen is, de ezeket most szándékosan nem hozom fel, mert nem célom kihasználni ezt a mai drámai helyzetet a saját forgalmam növelésére – pedig mások még a fültisztítóval is nyerészkedtek, nem beszélne a 10-szeres áron értékesített szájmaszkokról! Én most azt mondom, hogy a mi feladatunk most is mint régen: a betegségek megelőzésében folytatott tevékenységünkkel felhívjuk a figyelmet a mostanság háttérbe szorult, egyéb más, legalább ennyire veszélyes “szokványos” népbetegségek elleni védekezés fontosságára, és továbbra is kampányolunk az éppoly drámaian veszélyes magas vérnyomásos, szív- és érrendszeri betegségek, anyagcsere betegségek elleni küzdelmet, ezzel is csökkenteni az egészségügyre rászakadt terhelést! Mi mindent megteszünk, hogy te otthon, aki olvasod ezt a cikket, ne kerülj kórházba más, szimpla odafigyeléssel megelőzhető akkut betegséggel, mert ennek ma végzetes következménye lehet rád nézve is, és plusz terhet ró az egészségügyi rendszerre!

Mit hallunk folyamatosan a napi veszteséglistáról szóló hírekben? Azt, hogy az elhunytak több krónikus betegségben is szenvedtek, elsősorban magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, elhízás, és a sláger a cukorbetegség, mint egyik fő rizikófaktor!

És milyen betegségek megelőzése céljából ajánl a Duolife cég étrendkiegészítőket immár évek óta?

Immár csomagokat állít össze a cég, éppen a statisztikákat vezető megbetegedések megelőzését célzóan, úgy mint: anyagcsere-koleszterin, anyagcsere-cukorbetegség, súlycsökkentés, ellenállóképesség, regenerálás, és a sláger csomag: “Duolife szív“!

Hasonlítsd össze ezeknek a csomagként összeállított termékcsaládok elnevezését a napi jelentésbe szereplő halálozási okokkal, és látnod kell, miért küzdünk mi évek óta, igen, évek óta, és nem csak most, amikor dühöng a járvány, és senki nem tud két hétre előre mondani semmi biztatót!

A sportolóknak, aktív életet élőknek szánt plusz csomagokat most nem említem, és természetesen a kozmetikumokkal sem akarok most foglalkozni.

Soha nem késő változtatni, higgyétek el, én túl a hatvanon változtattam, épp egy hónapja kezdtem egy másik kúrát, a Procardiollal azt a bizonyos “Duolife szív” termékcsaládot, mert tudom magamról az eü-s propaganda nélkül is, hogy az első komolyabb lázas terhelés, netán egy tüdőgyulladás végzetes lehet számomra. Ezen kívül feltöltöm a “vérkészletemet” a védekezésre, hisz ha rágondolok, mennyire egyoldalúan étkeztem én magam is, azt mondanám, zéró esélyem lenne egy komoly szövődménnyel szemben, de még egy szimpla, pár napos lázas állapot is padlóra küldene! Én magam mindent megteszek azért, hogy ne kerüljek kórházba épp most, mert ez egyformán nem hiányzik sem nekem, sem a kórháznak, ebben biztos vagyok!

Légy te is hasonló felfogású, légy tudatos! Ne hidd, hogy Isten vagy, mert nem lehet mindig mindent megúszni, főleg ha elmúltál már 30-40 éves, vagy több! Nagyon, de nagyon nem mindegy, milyen állapotban találkozol majd a vírussal! Még azt sem mondom, hogy most rögtön és azonnal rohanj és rendelj tőlünk vitaminokat, én azt mondom inkább: légy tudatos, törődj magaddal, és főleg törődj idősebb szüleiddel

Az emberek már most is jól érzékelhetően eszméltek, és igenis vásárolják tudatosan azokat a készítményeket, amelyekkel meg lehet előzni a komolyabb bajokat!

Ha most ezt a cikket olvasod, akkor gondolkodj el azon kérlek, hogy a mi cégünk, a Duolife a tavalyi évben is jelentős mértékben tudta növeli az eladásait, épp a járványnak köszönhetően. Kétféle pozitív hatás érvényesült a növekedésben: maga a vírus elleni védekezés szükségessége, és a cég internetes jelenléte, az ún. szoftmarketing, amely páratlan eredményességgel végzi el a munka dandárját, nem ismertem korábban ehhez fogható internetes értékesítő rendszert, pedig én magam fejlesztettem korábban webáruházakat is.

Mindent összevetve: a legjobb helyen vagy, ha szeretnél tenni bármit saját magad, és szeretteid egészségéért, esetleg plusz jövedelemre is szeretnél szert tenni! A mi cégünk azért fizet, hogy egészséges légy!

 — Szigetem.hu – mi nem gyógyítunk, hanem gyógyulunk!

Jelentkezz az alábbi űrlapon, ha további információkat szeretnél:

Email*
Név*
és hozzájárulok, hogy e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.

 

0 comment
0

related posts

Leave a Comment