Kezdőlap » Kapcsold ki a tévét!

Kapcsold ki a tévét!

by Szigetem Admin

Ezt nagyon komolyan mondtam. Még a sorozatokat se nézd többé, mind táplálja a személyiségednek a rosszabbik énjét, azt, amelyik csak követel, kritizál, rombol, feléli a múltad eredményeit a jelenben, de feléli a jövődet is, mert ez a Cél. A jelen közélet berendezkedése a Te rosszabbik énedet táplálja FOLYAMATOSAN, a média minden csatornáján, mindegy, hová kapcsolsz!

Ne nézz tévét!

Képes vagy erre?

Én évek óta nem nézek semmiféle csatornát, elolvasom a 2-3 országos média címlapját, magát a cikket, kommentek nélkül, annak való tartalmát értelmezve, az ő szájbarágásuk nélkül!
Esetleg megnézek egy-két érdekesebb sporteseményt, mert az valóság, az úgy történik, ahogy látjuk, hiába mond bármit a szpíker, a gól az gól, és ha eggyel többet lőtt az ellenfél, akkor az van, hogy kikaptunk, hiába írják az újságok, hogy ez majdnem győzelem volt!
Érted már, mi a különbség a média által tálalt “valóság”, és az igazi, objektív valóság között?
Alapvetően az, hogy nem kell minősíteni a dolgokat!

Tehát: ne nézz tévét! És ne csüngj a Facen értelmetlenül, ne osztogass meg buta, idióta “híreket”, és ami nagyon fontos: ne harcold mások háborúit, ne légy önkéntes katonája senkinek! Mert ha szétnézel ma a Facebookon, mindenki ezt teszi, az emberek beálltak ilyen-olyan önkéntes publikáló csoportokba, és kérés nélkül, sőt: fizetség nélkül, PROGRAMOZVA osztják mások igéjét, éppen a fentebb említett tévéműsorok, “híradók”, egyéb más írott médiák által táplálva.
Ne állj be közéjük, és ha már ott vagy, hagyd el őket, és ne rázd az öklödet tovább! Ha képes vagy erre, akkor tarts velem, ha nem, akkor maradj, rázd az öklödet, hőbörögj, gyűjtsd a haragod, amely előbb a saját szeretteid, később pedig önmagad ellen fordul majd, mert EZ A CÉL!
Szólj, ha képes vagy elhagyni “a gyermekhez illő dolgokat”, akkor gyere vissza, mert most még “foglalt” az agyadnak az a része, amelyik építkezni tud, mert másra használod: rombolásra.

Képes vagy erre?
Ne értem tedd meg, hanem magadért, és szeretteidért!

0 comment
0

related posts

Leave a Comment