Kezdőlap » Mi az a legrosszabb, ami történhet, ha csatlakozol?

Mi az a legrosszabb, ami történhet, ha csatlakozol?

by Szigetem Admin

Sokáig agyaltam, míg rájöttem, milyen érvekkel lehet leginkább hárítani, ha bárki kérdőre vonna a tekintetben, hogy de mégis, mit veszíthet, ha “nem jön be az üzlet”?

Először: ez nem egy üzlet elsősorban, a dolog nem erről szól!

Ha már nálunk vagy, és látni-hallani fogod a prezentációkat, azonnal világos lesz számodra is, hogy itt sokkal többről van szó.

Más termékes üzletekben elsődleges dolog, hogy sikerrel értékesítsd a cég termékeit: tisztítószereket, ruhaféleségeket, ékszereket, utazást (pld. tovább ajánlással), netán kryptovalutát vagy tokent, esetleg szolgáltatást. A Te maximális sikered az lehet csupán, hogy keresel vele egy kis pénzt – esetleg több pénzt is, jellemzően egy ideig, amíg fut az üzlet -, de lehet, hogy szimplán “órabéres” munkával hosszú távon még többet is kereshettél volna máshol.

Nálunk a siker eleve mást jelent: míg máshol egyértelműen “csak” anyagi szempontok vannak, mint motiváció, itt nálunk egyetlen szóval leírva: minden!

Mert igenis, az egészség a minden!

Egészség nélkül nem létezhet anyagi gyarapodás, és az anyagi jólétet sem tudod elérni rossz egészségi állapotban!

Az egészség hiánya nem pótolható semmivel!

Mennyivel vállalhatóbb az üzlet tehát, ha arról van szó, hogy egészségesebbek legyünk, vagy ha mondjuk tovább ajánljuk az egyébként valóban csodálatos tisztítószer koncentrátumokat?

A DuoLife eleve egy másik vagy inkább: második esélyt ad Neked, és másoknak azáltal, ha megismerteted velük a termékeket, amelyekről minden előadás szól!

Arról nem beszélve, hogy Te magad használod a különböző formulákat, amelyek szinte minden bajra alkalmazhatók, a termékek szinergiájának köszönhetően (ez utóbbiról másik posztban).

Tehát, vissza az eredeti témához:

A legrosszabb, ami itt, nálunk történhet Veled az, hogy megőrzöd az egészséged, illetve, ha kitartóan, gondosan, és figyelmesen alkalmazod az egyes komponenseket, visszanyerheted korábbi lendületed, energiádat, megszabadulhatsz sok-sok nyűgödtől, amelyek már szinte a napi életviteled gátolják.

Ez a legrosszabb tehát, ami megeshet veled itt, hiszen itt nem “belépő csomagról” van szó, amiért nem kapsz semmit, csak úgy ott vagy a rendszerben, és várod, hogy mások is ott legyenek a rendszerben, és akkor majd csordogál valami kis lé. A belépéskor megvásárolod az általad tetszőlegesen megválogatott termékeket, amelyek pontszámait összeadva megszerzed a jogot, hogy a rendszer tagja lehess, így tovább ajánláskor bizony nem kevés jövedelemre tehess szert, amellett, hogy javítod életviteled minőségét!

Vajon mennyi pénzt kaptál már ettől vagy attól a gyógyszertártól, vagy netán gyógyszergyártótól, amikor a barátodnak ajánlottad a fájdalomcsillapítót, vagy a gyulladáscsökkentőt? És ha már gyógytermékekről van szó: mikor kaptál azért pénzt, hogy ajánlottad azt a bizonyos gyógyteát? Tudsz olyan esetről, hogy a tea gyártója vagy forgalmazója pénzt küldött Neked mondjuk a vásárlás után két hónappal? Pedig azok sem voltak olcsók, én is használtam már olyan teakeveréket, ami bőven 2000 forint felett volt, végül mégis orvos lett a dologból…A csodakapszulákat most hagyjuk inkább, pedig azokat még a tévékben is reklámozzák.

Nézzük tehát a lehetőségeket nálunk, a “legrosszabbal” kezdve:

  • használod a termékeket, ezáltal egészséges maradsz, netán meglévő problémáidra jó hatással lesznek, javulnak a gyógyulásod kilátásai.
  • ha ennél kicsivel agilisabb vagy, meghívod néhány barátodat, ismerősödet, hogy ők is használják a termékeket (amúgy is meghívtad őket korábban, más termékekkel kapcsolatban, csak akkor nem gondoltál erre), és ha sikerrel jártál, a továbbiakban ingyen használhatod a termékeket – patikában ilyen lehetőséged nincs!
  • ha ennél többre vágysz, és ha úgy döntesz, hogy a cég adta lehetőséget kihasználod, akkor jelentős rendszeres havi, ill. később passzív jövedelemre tehetsz szert,
  • egyéb más extra bónuszok elérhetők alig pár hónapi munka befektetésével.

Ne feledd, hogy csak egyszer váltod meg a “csomagot”, vagyis a terméket, amit Te magad elfogyasztasz, ha nem akarsz tovább lépni, akkor nem történik semmi, nincs semmiféle kötelezettséged, igaz, ez esetben nem is fogsz részesülni a cég hasznából. Ez az alaphelyzet megfelel a szokásos gyógyszertári, vagy internetes vásárlás eredményének, de ezt legtöbben elfelejtik.

Akinek egy kicsivel is nagyobb a becsvágya, az tovább lép az első lépcsőnél, mert még az sem kerül semmibe, mert az első vásárláskor megszerezted a jogot arra, hogy a cég üzleti partnere lehess!

Na, elgondolkodtál már, mennyi a kockázata annak, ha csatlakozol?

 

 

— Szigetem – gyógyulunk, nem gyógyítunk

 

related posts

Leave a Comment