Kezdőlap » Hogyan keressünk pénzt a pandémia idején?

Hogyan keressünk pénzt a pandémia idején?

by Szigetem Admin

Miközben az egész világgazdaság roskadozik, és senki nem tudja Neked megmondani, hogy mit hoz a holnap, mikor fog visszatérni az úgymond rendes kerékvágásba az életünk, a mi cégünk a válság ideje alatt is növelni tudta bevételeit!

Ez azért lehetséges, mert Duolife az embereket leginkább foglalkoztató kérdésekre ad választ, és épp ott ad megoldást, ahol a legnagyobb a baj: egészségünk, egzisztenciánk, és egyáltalán a puszta megélhetésünk iránti aggodalmainkra kínál megoldási lehetőségeket!

Ott tartunk ma, hogy a járvány kitörése után egy évvel sem tud senki biztosat ígérni nekünk.

A gazdaságban káosz látszik eluralkodni. A nagy multicégek igyekeznek pozíciókat szerezni, a kicsik tönkremennek, a nagyobbak még nagyobbak lesznek, ahogyan ez lenni szokott ilyen zivataros időkben.

Nem tudni, hogy mi lesz a végkimenete egészségügyi szempontból sem, mert az orvostudomány még mindig maximum csak követni, reagálni képes az eseményekre többnyire jókora fáziskésésben, de azt látni lehet, hogy semmiképpen nem uralja a Covid-19 vírus, és ezek variánsainak a garázdálkodását! Az orvosok szinte kizárólag magára a vírusra koncentrálnak – miközben tudjuk, hogy évtizedek óta velünk “éltek” eddig is -, semmiképpen nem az Embert gyógyítják, hanem magát a vírust támadják, mintegy elkülönítve, tárgyiasítva az Embertől, aki hordozza ezt az organizmust. Minél több körülmény derül ki a vírus működésének mechanizmusáról, annál inkább látszik, hogy mennyire kevéssé ismerjük azt. Közben pedig senki sem figyel az Emberre, vagyis Rád és rám, mi egy szám vagyunk, egy külön entitás, akik a betegséget hordozzuk. Statisztikai számmá zsugorodtunk, mintha valami borzalmas orwelli filmadaptációt néznénk folyamatosan. Pedig mindnyájan tudjuk: nekünk magunknak kell megküzdenünk a betegséggel, legyen az vírustól, vagy akármi más kórokozótól származó.

A helyzet az, hogy miközben a Duolife évek óta fáradhatatlanul dolgozik az emberek életminőségének jobbá tételén, egészségének megőrzésén, javításán, aközben a világban immár több, mint egy éve zajló események mintha csak egyenesen a küldetésük létjogosultságát igazolná!

Mi épp azzal foglalkoztunk eddig is évek óta, és ma is ez a legfőbb célkitűzésünk, hogy Te ott, és szeretteid, barátaid, és senki más se kerülhessen ilyen helyzetbe, mint amiben most a világon eluralkodott!

A legjobbkor vagyunk most a legjobb helyen, ez tény! Lehet, hogy lesz vakcina, biztosan jó és hatásos is lesz. De nem bízhatjuk az életünket kizárólag egyetlen ampullára, ami vagy hatásos vagy nem, és persze egy alkalomra szóló “ticket”, és ha élsz is vele, semmiképpen nem jelenthet életmód váltást, semmiféle garancia nincs és nem is lehet arra, hogy most már biztonságban leszel Te magad és szeretteid!

Miért írom ezt?

Azért, mert ebben a pillanatban is sokkal többen halnak meg más, korábban már évtizedek óta szabadjára engedett anyagcsere-, szív- és érrendszeri betegségekben, de ezekkel most valahogy senki sem törődik! Biztosak lehetünk benne, hogy ezek a meglévő, és eddig is súlyos problémákat okozó betegségek elhanyagolása a pandémia feltételezett visszaszorítása után még inkább szedi majd áldozatait, de attól valahogy senki sem fél most, mintha egyébként eddig minden rendben lett volna az egészségügyben!

Aki kicsit is felelősséggel képes még gondolkodni, és eléggé távolt kerül a “médiazajtól”, hajlandó önmagába nézni, elcsendesülni, számot vetni az eddigi életformájával – most van rá lehetőség bőven -, az hamar rá fog ébredni, ami eddig is nyilvánvaló lett volna, hogy életének alakulásáért kizárólag ő maga – vagyis TE vagy a felelős, és nem holmi “járványszakember”, akiről két év múlva már tudomást sem szerez a világ. Neked kell itt és most túlélni ezt a többszintű válságot, bárki bármit mond, kapcsolgathatsz az “igazmondó csatornák” között, vagy kedvenc honlapjaidon, a döntés és a felelősség mindig a Tiéd lesz, azt soha nem háríthatod el magadtól, mert a Te életed, a Te biztonságod a Te dolgod kell hogy legyen, nem pedig egy pénzért híreket felolvasó emberé!

Ha ezt megérted, felfogod, akkor jó helyen jársz, mert mi ilyen embereket keresünk! Igen, keresünk embereket, akikkel jót cselekedhetünk. Mi egyfajta embermentést végzünk, mert azt látjuk, sok a sérült hajó, amely süllyedni látszik. Mert mi egy Sziget vagyunk!

Lám-lám, a szigetem.hu projekt immár harmadik éve működik, pedig a vírus alig múlt egy éves….

 

Ha bármi kérdésed vagy észrevételed van, keress meg elérhetőségünkön, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, minden kötöttség nélkül!

 

— Szigetem – gyógyulunk, nem gyógyítunk

 

Kérek több infót:

Email*
Név*
és hozzájárulok, hogy e-mail címemre marketing tartalmú leveleket küldjenek.

 

  — Szigetem – gyógyulunk, nem gyógyítunk

 

related posts

Leave a Comment