Kezdőlap » Mindenképpen költeni fogsz az egészségedre, vagy most, vagy később..

Mindenképpen költeni fogsz az egészségedre, vagy most, vagy később..

by Szigetem Admin

Mindenképpen költeni fogsz pénzt az egészségedre, vagy később, vagy most.
Ezért inkább most költs rá, akkor, amikor még nem vagy beteg!

Nem kell megvárnod, hogy beteg légy, mert akkor már hiába költesz, csak tünetmentesítő “gyógyszerekre” fogsz költeni, ráadásul akkor, amikor épp a betegséged miatt sokkal kevesebb pénzed lesz minőségi ellátásra és gyógyszerekre!

Oda az egészség, és oda a munkád, és a megélhetésed!
És minél inkább betegebb vagy, annál többet költesz majd, és annál eredménytelenebbül.
Az elveszett egészséged semmilyen pénzzel nem nyerheted vissza, a legjobb ami történhet veled az, hogy elviselhető állapotot tartanak fenn ideig-óráig. A legtöbb időskori krónikus betegséget képtelen az orvostudomány gyógyítani, maximum szinten tartják.

Magyarországon a 60 éven túli emberek közül sokan, nagyon sokan szimpla gyógyítható betegségekben halnak meg. Ebben utolsó előttiek vagyunk az EU-ban.
Ennek egyik oka a hiányos, nem minőségi táplálkozás, másképpen “minőségi éhezés”.

Minőségi éhezés kétféleképp valósulhat meg:

– Nem megfelelőképpen választjuk meg a napi beviteli forrásokat, illetve azok alapanyagait. Túl sok feldolgozott ételt fogyasztunk, igénytelenek vagyunk (nincs időnk – ismerős?), a hiányt a mennyiséggel igyekszünk pótolni, ami sokkal rosszabb végeredményt hoz, mintha inkább kevesebbet fogyasztanánk.

– Ha megfelelőképp választunk, tehát elég változatosan, nagy odafigyeléssel, akkor is majdnem biztos lehetsz abban, hogy noha mindent megtettél az egészségedért – vettél halat, gyümölcsöket, zöldségfélét, kerülöd a finomított étolajat, nem veszel csipszet stb. -, akkor sem lehetsz biztos abban, hogy megtettél mindent, mert maga a táplálék alapanyag: a zöldség, gyümölcs, gabonák stb. már régóta nem tartalmazza azokat az értékes tápanyagokat számottevő mennyiségben, amelyre szükséged lenne a mindennapokban! Most a húsfélékről szándékosan nem ejtek szót, az egy külön fejezet!

Ma már eljutottunk oda, hogy a tudatos táplálkozással, az odafigyeléssel SEM jut minden esetben (inkább kevésbé) megfelelő mennyiségű és minőségű ásványi anyagok, nyomelemek. Ellenben kellő mennyiségben vételezünk káros összetevőket.

Ma már elengedhetetlen tehát a jó minőségű, 100 %-ban ellenőrzött, hiteles, minősített táplálékkiegészítők napi szintű bevitele mennyiségben, és minőségben is.

 

— Szigetem – gyógyulunk, nem gyógyítunk

related posts

Leave a Comment